Om Marie Alm

Jag är positiv, ödmjuk, nyfiken, omtänksam och känner respekt i mötet med människor.
Att få glädjen att se människor öka sin livskvalitet genom Rosenmetoden ger mig bara mer och mer inspiration att fortsätta arbeta som certifierad Rosenterapeut.
 
Jag utbildade mig till Barnskötare när jag gick gymnasiet. Därefter har jag jobbat med människor i alla åldrar och olika behov.
Teckenspråket har följt med i många år, ett levande intressant språk. 1998 stötte jag på Rosenmetoden då jag började gå på behehandling. Strax därpå åkte jag till Stockholm för att gå introduktionskurs i Rosenmetoden. I samma veva adopterade vi vårt första av två barn.
Jag fortsatte att gå kurser och på behandlingar för mitt eget välmående. I februari 2009 bestämde jag mig för att bli certifierad Rosenterapeut och gick ut på praktik under året. Sedan maj 2010 har jag arbetat som Rosenterapeut.
För mig är Rosenmetoden möjligheten till ett friare mer levande och bättre liv.
Jag tycker om att vara ute och promenera i skog och mark. Andra intressen som jag har är dans, bakning och matlagning.
Förr tyckte jag mycket om att resa utomlands. Numera "reser" jag i min process och stannar gärna hemma i vårt lilla hus där jag har min mottagning. Sist jag reste var hösten 2011. Då var jag i Kalifornien på bussresa, en hälsoresa i 16 dygn där Marion Rosen också var med och höll i stora delar av föreläsningarna. Så inspirerande och utvecklande!
 
Marie Alm
Certifierad Rosenterapeut